03-5638 2181 / 016-9672 098 / 016-3380 879
doorbydesign@gmail.com
No.25-27, Jalan SS14/2
Subang Jaya. Selangor

Pembekal Pintu Di Malaysia | Pembekal Aksessori Pintu | Pintu Kayu Murah | Pintu Sekuriti Murah

Jenama

Timber TrackerTimber Tracker - Wooden Door Supplier Malaysia
Sebagai peneraju pengeluar pintu kayu di Malaysia, Comedge BMT Sdn. Bhd. menyediakan produk jenama berkualiti tinggi antara kategori pintu kayu yang dijual ialah solid wood door , glaze door, double leaf door, arch door, laminated art door, modern door, classic door and window. Produk kami juga dieksport ke Thailand, Autralia, Timur Tengah & Singapura.

 

Cyton Severio - Kitchen Tap Supplier MalaysiaCyton Severio
Cyton Severio – Pelbagai pilihan untuk tap fitting yang boleh juga digunakan untuk kelengkapan bilik air. Permintaan product yang tinggi adalah kerana ianya dijamin tahan lama dan kemasan produk yang sempurna. Antara projek di Malaysia yang kami bekalkan produk ini seperti di kawasan perumahan, kondo, apartment, bangunan pejabat dan sebagainya.

 

Dorma LocksDORMA
DORMA adalah peneraju pengeluar dan pembekal untuk pintu automatik, operable walls, glass patch fittings, rails and sliding door assemblies, door closers, locks, levers dan hardware pintu. DORMA juga menyediakan pakej servis dan penyelanggaran yang menyeluruh bagi automatik sliding doors , door closers and movable walls or partitions.

Yale Door LocksYale
Yale merupakan jenama terkenal dalam industri kunci, di mana ia digunakan di serata dunia. Yale menawarkan pelbagai jenis kone seperti Key-in-Knob locksets, Key-in-Lever locksets dan Deadbolt locksets mengikup spesifikasi yang ditetapkan. Ciri rekaan dan rombol / pemegang YaleBored locksets yang moden untuk disesuaikan dengan keperluan perhiasan juga boleh didapati dalam pelbagai fungsi, dimensi dan standard.

claytanClaytan
Diasankan pada tahun 1920, pengeluar Claytan Group mengilang produk ceramic berkualiti tinggi yang terdiri daripada uitrified clay pepes, sanitary ware, artware, tableware hingga hotelware. Dengan menggabungkan teknologi bersama pengilang Jepun dan Eropah Clayan merupakan teknologi bersama pengilang ceramic Malaysia yang berpengalaman mempelbagaikan produk ini dalam pasaran.

gbhGBH
Di GBH bathroom products sdn. bhd, kami bukan sahaja mengilang barang kelengkapan asas bilik air, malah juga membuat aksesori kamar mandi yang terdapat dalam pelbagai pilihan.

 

econaxEconax
Terdapat banyak pilihan produk econax yang bercirikan rekaan inovatif dan mementingkan keselesaan pelanggan tanpa perlu ragu akan pembasirkan iar.

 

frascioFrascio
Tahun 2007 merupakan ulangtahun syarikat yang ke-62 Frascio terkenal sebagai pembuat dan pengedar bahan binaan berkualiti dari Itali.

 

mestreBronces Mestre
Bronces Mestre S.A. dibuka pada tahun 1952, bermula dari bengkel kecil yang mengeluarkan alat kelengkapan diperbuat dari gangsa . Syarikat ini diikhraf sebagai peniaga alat kelengkapan daripada metal di pasaran dalam & luar negara.

 

Tesa LocksTesa
Tesa ditubuhkan sekitar 80-an dengan mengeluarkan pelbagai konsep dan idea baru untuk kunci keselamatan TESA security Lock kini diiktiraf di pasaran Eropah.

 

Libra LockLibra
Libra Lever Handles are exclusively designed for the up-market segment. Each Libra Handle comes with unique classic look design and is regarded as a master piece itself. As such, similar handles are not readily available in our market