03-5638 2181 / 016-9672 098 / 016-3380 879
doorbydesign@gmail.com
No.25-27, Jalan SS14/2
Subang Jaya. Selangor

Pembekal Pintu Malaysia | Pembekal Pintu Sekuriti | Pintu Murah | Pembekal Pintu Petaling Jaya , Subang

Profil Kami

COMEDGE  telah ditubuhkan di Malaysia pada tahun 2003. Comedge adalah sebuah syarikat pengeluar pintu di Malaysia. Penksport pintu kayu dan membekal bahan binaan seperti pintu kayu, peralatan besi ‘ironmongeries’ , alat kelengkapan paip air, dinding dan lantai jubin, ‘compact laminated board toilet cubicle doors’ & peralatan kelengkapan bilik air juga turut dibekalkan. Kerjasama dan kepakaran kami berurusan bersama pihak pengeluar membolehkan bidang industri kami beroperasi dengan jayanya.

 

Bidang pemasaran pintu kayu dan bahan binaan yang maki tawarkan kepada pelangan adalah meluas. Sistem pengeluaran kami yang produktif dan juga penghataran pesanan material dalam kuantiti yang besar membolehkan pelanggan turut menikmati harga barang mengikut harga kilang. Komitmen kami adalah mengeluarkan dan menawarkan barangan berkualiti tinggi. Kami juda mengeksport produk ke thailand, Australia, New Zealand, Timur Tengah, Singapura & Filipina.

 

OBJECTIVE

Objektif COMEDGE BMT SDN BHD adalah untuk menjadi peneraju pembekal pintu kayu tempatan dan bahan binaan dalam industri pembangunan Malaysia kami dedaya upaya memberikan layanan terbaik untuk memenuhi permintaan para pelanggan. Lokasi pejabat kami turut berada di thailand & China uang menawarkan.

• Produk berkualiti diperakui MS Standard, SS Standard, ASTM Standard & 180 Standard
Harga yang berpatutkan
• Penghantaran barang ke rumah
• Perkhidmatan selepas pembelian.